Colinda Scholtz

Contactgegevens

Colinda Scholtz
De Veldse Hofstede 22
6671 HG Zetten
Nederland
Naar formulier

Colinda Scholtz

Mijn naam is Colinda Scholtz en ik ben nu ruim 15 jaar werkzaam in de reiswereld. Na het behalen van mijn toeristische opleiding in Utrecht ben ik stage gaan lopen op een reisbureau. Al snel kwam ik er achter dat dit mijn passie was; de wereld ontdekken en mensen hierin adviseren.

In de daarop volgende jaren heb ik veel ervaring opgedaan en vele mooie bestemmingen mogen bezoeken. In juli 2013 ben ik mijn eigen reisbureau gestart met de naam Persoonlijk Reis- & Cruisespecialist Colinda Scholtz. Om voor mijn klanten nog meer zekerheid in te bouwen heb ik besloten om me aan te sluiten bij Reiscreaties.

Door mijn grote reiservaring kan ik u uitgebreid vertellen over de vele mooie bestemmingen in de wereld en hierin zou ik u dan ook graag willen adviseren. Of u nu op zoek bent naar een complete zon- of wintersportvakantie, kampeervakantie, een cruise, huwelijksreis, maatwerkreis, stedentrip, rondreis, incentives, duikreizen, adult only, luxe reizen, villa’s, groepsreizen, vliegtickets (ook vanaf regionale luchthavens), gewoon lekker een weekendje weg naar een leuk hotelletje, bungalowpark of vakantie huisje met de auto en nog veel meer….. ik regel het allemaal!

Bent u opzoek naar een vakantie en wilt u:

  • Hiervoor niet de deur uit? Wilt u snel geholpen worden door iemand die thuis is in de hele wereld
  • Persoonlijke aandacht, dit staat bij mij hoog in het vaandel
  • Geen lange wachttijden en 24/7 bereikbaarheid, flexibele werktijden, dus ook in de avonduren en in het weekend te bereiken.
  • Compleet aanbod van Nederlandse, Belgische en Duitse reisorganisaties
  • Veilig, zeker en vertrouwd (ANVR, SGR, Calamiteitenfonds)

Maak dan een afspraak met mij en ik help u bij het samenstellen van uw droomreis.

Neem direct contact op met

Colinda Scholtz

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.